Tore Petterson, standup-komiker og Sofa-stjerne

Tore Petterson på mer åpenhet i hverdagen og litt mindre fri drikke på julebordet!

1) Hva er din pinligste og/eller morsomste julebordopplevelse?

– Jeg skrek til en kollega «din ondskapsfulle f****» en gang.. Selv om det var fortjent, ville jeg kanskje valgt et annen ord og et annet sted å si det  i dag.

Ellers har jeg vært underholdning på masse julebord gjennom 12 som komiker.. Jeg tror ingen husker at jeg har vært der.

 2) Er du flink til å si fra hvis folk går over streken? Hvis ja, hvilken taktikk fungere best? 

– Ja, og jeg har skjønt at fulle folk er som barn, man må le masse og skifte fokus over på noe annet.. En annen fin ting er at om du drikker mye vann, så gjør gjerne andre det også.. Da slipper du ofte å si i fra.

3) Har du fått gult eller rødt kort på julebord av venner/kollegaer noen gang? Hvis ja, hva gjorde du for å fortjene det? 

– Nei, jeg har heldigvis en innvendig klokke som ber meg stikke hjem å legge meg når jeg har fått nok.

4) Hva synes du om den norske julebordfylla? 

– Den er helt forferdelig! Når man ikke drikker så mye ellers, og plutselig får fri bar og barnefri, blir nordmenn som barn i en gratis godtebutikk.. Farlig blir det også når folk bærer på mye negativitet på jobben de ellers aldri tør å si i edru tilstand, som alltid skal ut etter noen glass. Jeg heier på mer åpenhet i hverdagen og litt mindre fri drikke på julebordet!

5) Hva er ditt beste råd for å ha det morsomt på julebord? 

– Jeg heller alltid litt salt i vannet.. Da holder kroppen bedre på væske. Drikk ett glass vann per 2. enhet alkohol..

Ellers er vors en veeeldig dårlig idè!