Anders Myrvold, tidl. hockeystjerne

Ikke ha hovedfokus på inntak av alkohol, mener Anders Myrvold

Norske kjendiser om julebordsfylla:

Mot Fylla har spurt en rekke kjente mennesker om deres forhold til julebordsfylla. Les deres pinligste øyeblikk og gode råd i julebordenes finaleuke.

1) Hva er din pinligste og/eller morsomste julebordopplevelse?

– Den morsomste og fineste var i fjor da jeg og samboeren min Maria ble invitert til London tur med en stor gjeng som jeg trener! En god grunn for den fine opplevelsen berodde mye på at jeg ikke drakk alkohol på turen og var derfor klar i kropp og sinn under hele turen!

2) Er du flink til å si fra hvis folk går over streken? Hvis ja, hvilken taktikk fungere best?

– Å si ifra til folk som allerede har gått over streken er mer eller mindre umulig, så da trekker jeg meg heller rolig unna eller bytter gruppe mennesker å prate med!

3) Har du fått gult eller rødt kort på julebord av venner/kollegaer noen gang? Hvis ja, hva gjorde du for å fortjene det?

– Jeg har fått sparken etter en konsekvens av et julebord! Jeg var svært beruset! Mistet totalt kontrollen! Havnet i bråk som igjen resulterte i at jeg lå 4 dager i koma på Ullevål sykehus!

4) Hva er ditt beste råd for å ha det morsomt på julebord?

– Mitt beste råd er at folk ikke må ha hovedfokus på inntaket av alkohol, men isteden faktisk nyte litt av den «ekte» gleden julen faktisk bringer! Det er en feststemt tid med tid for ettertanke på året som har gått på godt og vondt, så hvorfor fylle den med masse bondeanger og fyllesyken!